aaa

Gastenboek


Welkom in ons gastenboek, wij stellen uw mening op prijs!
 
Geplaatst door: Yvonne 11-08-2016 14:46:44
Beoordeling:
Hallo Evelien,

Ik wil heel graag even zeggen dat ik blij ben met de goede, uitgebreide en onderbouwde informatie en adviezen die ik van jou gekregen heb.

Mijn beide paarden zijn in 2 maanden zoveel beter geworden! Maar dat staat al op de website in het paardenverhaal van Kingston en Linda.

Heel erg bedankt!
Geplaatst door: M 13-08-2015 16:16:13
Hoi Evelien,

We voeren nu 4 weken met Hayster Healthy Herbs en het volgende valt op:

Bij de jonge merrie merk ik vooral dat er meer rust in keert. Geen idee of het ook met de warmte te maken heeft. Maar daar waar ze me normaal nog iedere keer als ik met een nieuwe borstel aankwam me probeerde aan te vallen / te dreigen is die nu nog amper. Misschien 1x per poetsbeurt. Ze staat zelfs te dutten tijdens het poetsen ipv altijd onder stroom.
Met rijden is ze weer meer meegaand in het werk.

De een van de oude merries voer ik nu al 3 weekjes jullie voer mee. Ze werd te mager vandaar dat ik toen meteen gestart ben ipv weer iets anders.
Ze is heel snel hoefbevangen en staat altijd met graasmasker zomer en winter omdat ik de paddocks te klein vind. Doordat ze nu tussen 12-14 uur buiten staan 's nachts vooral kreeg ze minder ruwvoer en dat merkte ik.

Nu baaal ik ontzettend dat ik geen foto gemaakt heb aan het begin van de rit want wat is ze ontzettend veranderd!!

Ze kwam niet goed uit haar vacht ondanks de lijnzaad olie. Had lange doffe haren, zaten zelfs te denken aan cushing.

En nu heerlijk kort mooi in de kleur en glanzend. Ze ziet er weer super uit!!! Echt ongelofelijk wat een verschil.
Verder ook zij totaal geen problemen gehad met de omstelling en ze eet het graag.

Kortom heel tevreden tot nu toe!
Geplaatst door: Anne 5-04-2015 23:13:35
Ik ben echt enorm blij met het voer!! Paard is veel rustiger in dr koppie en ze begint er zoveel beter uit te zien. Ze was altijd te mager of net aan redelijk op gewicht en matig bespierd. Ze begint nu steeds beter te vullen en mooi in bespiering te komen. Echt een enorm verschil en krijg het van de een na de ander te horen dat ze er zo goed uitziet.
Geplaatst door: José 17-03-2014 10:01:48
Mei vorig jaar heb ik mijn verhaal verteld over mijn fries Klaas en een follow up in het najaar beloofd. Voor deze follow up zie 'Paardenverhalen' in de linkerkolom. Groetjes, José
Geplaatst door: Monique 23-06-2013 22:37:08
Fijn dat jullie zo vlot en zo volledig al mijn vragen over de Healthy Herbs beantwoordden, bedankt! De eerste zakken zijn in de bestelling. Ik laat over een half jaar even weten wat de bevindingen zijn van mijn Lusitano. Wordt vervolgd!
Geplaatst door: José Grisel 24-05-2013 14:39:29
24-05-2013
Nog maar 2 maanden Hayster HH gevoerd en toch meende ik het al enige tijd zichtbaar te bespeuren: mijn stoere fries met al 6 jaar zomereczeem heeft een duidelijk betere vacht gekregen, glanzend en zijn huid onder de manen en zijn staarthuid vrij van schubben. Zijn temperament is gelijkmatiger, rustiger (maar zeker niet duf!)
Nu hebben we weliswaar nog geen zomer gehad, het is nog afwachten of het mogelijk is dat met een puur natuurlijke voeding zomereczeem kan verbeteren/verdwijnen. Of eigenlijk zou het dan zo zijn dat een allergie kan ontstaan door de gangbare paardenvoeding.
Follow up in het najaar.
José
Geplaatst door: Hans 16-04-2013 12:26:17
Namens ons beiden: Gefeliciteerd met jullie nieuwe site. Veel succes.
Geplaatst door: Moniek 14-04-2013 21:21:43
Heb de eerste zakken al in bestelling, eindelijk een distributiepunt in het zuiden. Goede service en advies.
Heel veel succes!
Geplaatst door: Petra 7-04-2013 09:21:58
GEFELICITEERD met jullie MOOIE site ziet er erg goed uit...maarja straks willen de meiden ook een paard....haha.
SUCCES!!!
Geplaatst door: Sabine 3-04-2013 19:29:07
Gefeliciteerd en heel veel succes!