aaa

Vragen over producten

Vraag & Antwoord beantwoordt veel gestelde vragen.
Heeft u een vraag over Hayster Healthy Herbs of over (één van) de producten, dan nodigen wij u uit om uw vraag te stellen via het Contact-formulier. U krijgt dan een persoonlijk antwoord en, wie weet, wordt uw vraag in deze rubriek geplaatst.
Direct naar Contact.


Vraag:
Waarom staat op het etiket van de zak Normaal Plus die ik laatst heb gekocht geen opsomming van alle vitamines en mineralen? Dit is toch verplicht?
Antwoord: Het klopt dat op de zakken van Hayster Healthy Herbs geen vitamines en mineralen vermeld staan. De wetgeving in Nederland schrijft namelijk voor dat uitsluitend toegevoegde vitamines en mineralen vermeld moeten worden. Wanneer vitamines en mineralen van nature in een product aanwezig zijn mogen ze niet op het etiket vermeld worden. Hayster Healthy Herbs houdt zich aan deze regels en vermeldt alles wat verplicht is en wat toegestaan is op de etiketten.

Omdat Hayster Healthy Herbs geproduceerd wordt zonder toevoeging van synthetische stoffen vind je deze informatie niet terug op het etiket. De natuurlijke vitamines hebben het voordeel dat ze veel beter worden opgenomen door het paardenlichaam dan de synthetische vorm.


Vraag:
Wat is het verschil tussen de "gewone" brokken en de "Plus brokken"?

Plus geeft aan dat er een hogere dosering kruiden en daarmee dus ook meer natuurlijke vitaminen, mineralen en vetten toegevoegd worden. De basis blijft hetzelfde en het resultaat is dat door de extra concentratie kruiden het eindresultaat ‘rijker’ is. Paarden die wat meer nodig hebben, maar geen hogere soort brok nodig hebben kunnen dus overstappen op de Plus variant.

Vraag:
Mijn paard heeft elk jaar weer last van mok, ik heb al vanalles geprobeerd, heeft u een advies voor mij?

Om te beginnen kun je een maand of 2 Superbrok Plus gaan voeren. veel paarden met huidaandoeningen knappen hier goed van op. Soms is dit echter niet genoeg en kan een aanvulling in de vorm van Drain Mix of Sensitive Mix uitkomst bieden.

Als extra ondersteuning van buitenaf raad ik het gebruik van het pro-biotische reinigingsmiddel Green XL Horse Shampoo en Green XL Hoerse Leg Cleaner aan.