aaa

Hayster Healthy Herbs likstenen

Het verzenden van artikelen is mogelijk. Tot 30 kilo (incl. verpakkingsmateriaal) versturen we per post. Boven 30 kilo kunt u kiezen voor meerdere pakketten of bezorgen we onder de Nederlandse rivieren voor een vooraf afgesproken prijs. Boven de rivieren verwijs ik u graag door naar één van de andere distributiepunten van Hayster Healthy Herbs.

Hayster Healthy Herbs Likstenen


Een liksteen in stal en/of weide is een must naast het rantsoen van hooi/weide en voer van Hayster Healthy Herbs. De weidegronden en dus ook het hooi dat we produceren bevatten over het algemeen te weinig mineralen. Dit kan overigens vastgesteld worden wanneer u een monster van uw weide laat onderzoeken. Bovendien worden aan de voeders van Hayster Healthy Herbs geen zouten (natrium)toegevoegd.

Een liksteen die naast puur zout (natrium) ook een variëteit aan mineralen bevat is daarom aan te bevelen! Paarden maken naar behoefte gebruik van de liksteen. De behoefte kan wisselend zijn afhankelijk van de kwaliteit van het aangeboden ruwvoer en de hoeveelheid en soort bijvoeding.

De likstenen van Hayster Healthy Herbs bevatten geen smaakmakers zoals zoetstoffen (melasse, vinasse enz.). Eveneens worden er geen bindmiddelen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen in de likstenen verwerkt.

De Mini Liksteentjes zijn handig voor paarden die weinig gebruik maken van de grote liksteen, maar ook voor onderweg naar een (meerdaags) concours. De paarden kunnen dan gedurende hun maaltijd het zout aanvullen.

 

Sorteer op: