aaa

Hayster Healthy Herbs likstenen

Hayster Healthy Herbs Likstenen

Een liksteen in stal en/of weide is een must naast het rantsoen van hooi/weide en voer van Hayster Healthy Herbs. De weidegronden en dus ook het hooi dat we produceren bevatten over het algemeen te weinig mineralen. Dit kan overigens vastgesteld worden wanneer u een monster van uw weide laat onderzoeken. Bovendien worden aan de voeders van Hayster Healthy Herbs geen zouten (natrium)toegevoegd.

Een liksteen die naast puur zout (natrium) ook een variëteit aan mineralen bevat is daarom aan te bevelen! Paarden maken naar behoefte gebruik van de liksteen. De behoefte kan wisselend zijn afhankelijk van de kwaliteit van het aangeboden ruwvoer en de hoeveelheid en soort bijvoeding.

De likstenen van Hayster Healthy Herbs bevatten geen smaakmakers zoals zoetstoffen (melasse, vinasse enz.). Eveneens worden er geen bindmiddelen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen in de likstenen verwerkt.

De Mini Liksteentjes zijn handig voor paarden die weinig gebruik maken van de grote liksteen, maar ook voor onderweg naar een (meerdaags) concours. De paarden kunnen dan gedurende hun maaltijd het zout aanvullen.

 

 
Sorteer op:
 

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop