aaa

Green XL


Green XL, veilig reinigen met pro-biotica, een revolutie!


 
Reinigers van Green XL zorgen voor een op en top gezonde omgeving, niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren. Denk eens aan het schoonmaken van de kattenbak, de hondenmand, het konijnenhok, het kippenhok of de paardenstal. Onze reinigingsmiddelen zijn 100% veilig voor al uw huisdieren en biologisch afbreekbaar. 

Wat is Green XL?
Green XL is een nieuwe generatie reinigingsproducten die goede bacteriën bevatten, deze noemen we pro-biotica.

Wat zijn pro-biotica?
Pro-biotica zijn veilige en goede bacteriën die een gunstig effect hebben op de gezondheid van mens en dier en bovendien goed zijn voor het milieu.

Hoe werkt Green XL?
Alle oppervlakken die behandeld worden met een product van Green XL krijgen een laagje met goede bacteriën. De bacteriën zorgen voor een stabiele micro-biologische omgeving. Dat wil zeggen dat ze aan het werk gaan en blijven om alle vuil op te ruimen. Daardoor verdwijnt de voedingsbodem voor ziekteverwekkende bacteriën. De goede bacteriën blijven enkele dagen actief.

 

Pro-biotica eten vuil en daarmee verdwijnt de voedingsbodem voor ziekteverwekkers.

Zijn Green XL producten veilig voor mensen en dieren?
Alle Green XL producten zijn volkomen veilig te gebruiken door en in de omgeving van mensen en dieren. Beschermende kleding is niet nodig.

Wat zijn de gevolgen van een "overdosis"?
Een overconcentratie van een Green XL-product zorgt voor een hoger aantal goede Green XL-bacteriën op het behandelde oppervlak. Dit leidt alleen maar tot een sterker en langduriger gunstig effect.

Hoe is de houdbaarheid van de producten?
De producten zijn na opening 2 jaar houdbaar mits bewaard tussen 10 en 30 graden. Dirct zonlicht moet vermeden worden. 
 

Zijn de Green XL-producten getest?
Reinigingsmiddelen met probiotica zijn inmiddels uitvoerig getest en goedgekeurd in de veeteelt.  Bijvoorbeeld voor het reinigen van stallen voor paarden, koeien, of varkens. In die stallen zorgen ziekmakende bacteriën voor gezondheidsproblemen en de oplossing hiervoor werd tot nu toe vooral gezocht in sterke ontsmettingsmiddelen en in antibiotica. Na tientallen jaren werden de meest gevaarlijke ziektekiemen resistent voor deze middelen, waardoor steeds meer vee ziek werd.

Is er ook wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het gebruik van Green XL producten?
Inmiddels is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat het de probiotische reinigers van Green XL wèl lukt om stallen schoon te houden, zodat de veestapel gezond blijft. Wat binnen de veeteelt is gelukt, kunt u thuis ook doen voor uw huisdieren.

Enkele ondezoeken die hebben plaats gevonden:
  • Green XL-producten zijn goed gekeurd door externe erkende laboratoria op het gebied van huidgevoeligheid, orale toxiciteit en oogirritaties.
  • Daarnaast zijn er onderzoeken geweest naar de veiligheid van de Green XL-producten In de Verenigde Staten en Canada en kunnen we concluderen dat Green XL producten geclassificeerd zijn als Biosafety Level 1 (wat zeer goed is). Ook is vastgesteld dat de bacteriën in Green XL producten  van natuurlijke oorsprong zijn en niet genetisch gemodificeerd.
  • Er zijn academische onderzoeken uitgevoerd naar de prestaties van Green XL producten, onder andere door de Universiteit van Gent in het ziekenhuis Lokeren. De onderzoeksresultaten waren positief. Verder zijn soortgelijke onderzoeken uitgevoerd in Italië, Verenigde Staten en Engeland. De rapporten uit deze landen waren allemaal positief.

Bijkomend voordeel: voor mensen met gevoelige luchtwegen, die toch een huisdier houden, is extra reinigen met Green XL producten een uitkomst. Wie het hok, of de kattenbak wat vaker reinigt met deze middelen met probiotica en wie daarnaast de honden – of kattenmand geregeld sprayt met anti allergenen spray, zorgt voor een frisse en meer gezonde omgeving. En dat geeft werkelijk verlichting!


De Voordelen van het gebruik van Green XL producten:
  • Eénvoudig toepasbaar
  • Veilig voor mens en dier en milieu
  • Minder risico op infectie
  • Sterke vermindering onaangename geuren


Green XL-producten voor paarden en hun omgeving vind u in de webshop.