aaa

Green XL Paard


Paardenverzorging en reiniging van de omgeving op een gezonde en verantwoorde manier

Green XL Paardenlijn: Paardenverzorging op een gezonde en verantwoorde manier!
De Green XL paardenverzorgingsproducten realiseren een gezonde leefomgeving voor uw paard en het verblijf.

Green XL bevat positieve organismen (probiotica). U spaart het milieu doordat er geen agressieve chemie wordt gebruikt. Green XL is biologisch afbreekbaar.

• Probiotica is een concentraat van goedaardige bacteriën die een grondige reiniging garanderen.
• Probiotica is 100% groen en veilig, haalt zijn kracht uit de natuur en is gezond voor u en uw omgeving.

Onze eigen ervaringen met Green XL
Jaren geleden waren we in de gelegenheid om 2 Green XL producten te testen. Hier leest u onze bevindingen:

Green XL Horse Leg Cleaner: Deze spray hebben we getest bij onze oudste merrie die elke zomer last had van mok. Haar weerstand was erg laag en we waren op dat moment 2 maanden aan het voeren met Hayster Healthy Herbs. Na 6 weken 3x per week sprayen op de beschadigde delen was de hardnekkige mok voor 75% verdwenen, na 10 weken was de mok weg en is nooit meer terug gekeerd. Wij denken dat de combinatie van voeren en sprayen op dat moment heel goed is geweest voor ons paard.

Green XL Horse Stable Cleaner: Na onze verbouwing van de paardenstal  hebben we de oude muren en de vloeren gereinigd met een verdunning van Green XL Horse Stable Cleaner. Eerst insoppen en na een half uur met de hoge druk reiniger afgespoten. Het resultaat was verbluffend! We hadden nooit verwacht dat de muren en vloeren zó schoon zouden worden. Dat was ons eerder nog niet gelukt. Bovendien vinden we het idee dat het zonder chemicaliën kan een erg prettig idee. Een andere leuke bijkomstigheid is dat we nog een halve fles over hebben en dus dit jaar  nóg een keer de stallen ermee kunnen reinigen!

Voor ons waren deze ervaringen een goede reden om de producten van Green XL in ons assortiment op te nemen.
 

Sorteer op:
 
InStock 38.95