aaa

Green-XL Horse Leg Cleaner 500 ml.

Green-XL Horse Leg Cleaner 500 ml.
€ 19.95 nu € 16.95
Aantal
Green-XL Horse Leg Cleaner

Green XL Horse Leg Cleaner is een geconcentreerde biodegradeerbare reinigingsvloeitof, verrijkt met probiotica. Green XL Horse Leg Cleaner kan toegepast worden voor de reiniging van de benen van het paard.
Green XL Horse Leg Cleaner heeft een sterke dubbele werking voor een optimale hygiëne:
  • Verwijdert vastzittend restvuil op de benen en de hoeven
  • Introductie van een gezonde en veilige microflora op uw paard
Kan ingezet worden bij de ondersteuning van een behandeling tegen mok, rasp, mijten, schilfers en korsten en andere huidaandoeningen. Niet op open wonden te gebruiken.

Gebruik: Om de dag de aangetaste delen licht insprayen. Bij veel behang de haren optillen en onder de haren sprayen. 1x per week wassen met Horse Shampoo, 3x per week insprayen met Leg Cleaner.


Onze eigen ervaring met dit product:
Green XL Horse Leg Cleaner: Deze spray hebben we getest bij onze oudste merrie die elke zomer last had van mok. Haar weerstand was erg laag en we waren op dat moment 2 maanden aan het voeren met Hayster Healthy Herbs. Na 6 weken 3x per week sprayen op de beschadigde delen was de hardnekkige mok voor 75% verdwenen, na 10 weken was de mok weg en is nooit meer terug gekeerd. Wij denken dat de combinatie van voeren en sprayen op dat moment heel goed is geweest voor onze Ode.


Verpakking: spuitflacon 500 ml, jerrycan 5 liter (uitsluitend op bestelling, niet op voorraad, informeer naar de prijs en levertijd).
Houdbaarheid: 2 jaar houdbaar tussen 10 en 30 graden, niet in de volle zon.
                     
Terug naar overzicht

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop