aaa

Hayster Healthy Herbs Paardenvoer

Het verzenden van artikelen is mogelijk. Tot 30 kilo (incl. verpakkingsmateriaal) versturen we per post. Boven 30 kilo bezorgen we onder de Nederlandse rivieren voor een vooraf afgesproken prijs. Boven de rivieren verwijs ik u graag door naar één van de andere distributiepunten van Hayster Healthy Herbs.

Hayster Healthy Herbs


De voeders van Hayster Healthy Herbs zijn uniek in hun soort en samenstelling. Het is een puur natuurlijk voer voor paarden, geschikt voor alle rassen.
De kracht van het voer zit in de balans van kruiden die het voer bevat. Het voer wordt zorgvuldig geproduceerd op zeer lage temperaturen waardoor de voedingsstoffen, vitamines, mineralen en sporenelementen optimaal van kwaliteit zijn. Bovendien worden de grondstoffen voor deze voeders biologisch geteeld.


De voeders van Hayster Healthy Herbs bevatten geen toegevoegde suikers en zouten, geen restproducten uit andere industrieën en geen synthetische of chemische toevoegingen. Het is een echt volwaardig Puur Paardenvoer.

De doseringsadviezen die bij elke broksoort van Hayster Healthy Herbs gegeven worden zijn gemiddelden. Omdat geen enkel paard "gemiddeld" is mag hiervan worden afgeweken.

Meer informatie over Hayster Healthy Herbs vindt u
hier


 


Sorteer op: