aaa

Hayster Liksteen Extra

Hayster Liksteen Extra
Hayster Liksteen Extra
€ 18.80
Aantal
Hayster Liksteen Extra 10 kg. - Weer leverbaar vanaf 6 mei 2023

De Hayster Liksteen Extra is al jaren een gewild product bij de (sport)fokkers: opgroeiende paarden kunnen meer behoefte hebben aan extra mineralen. Wanneer het niet mogelijk is deze extra mineralen in het ruwvoer te krijgen (middels goed weidebeheer) of wanneer de oogsten van het ruwvoer erg tegenvallen, is deze liksteen een natuurlijke, ongedwongen manier om het paard te voorzien van extra mineralen. Ook oude of verzwakte paarden kunnen veel baat hebben bij extra mineralen. Het verschil met de liksteen Plus is de hoeveelheid Zink, Mangaan en Koper. Deze elementen zijn in de liksteen Extra in een hogere dosering aanwezig.

Hayster Likstenen zijn na uitvoerig onderzoek speciaal samengesteld. De verhoudingen van de ingrediƫnten houden niet alleen rekening met het paard maar ook met onderlinge antagonistische werkingen wanneer daar sprake van kan zijn. Hierdoor is de opname van de ingrediƫnten optimaal en worden deze optimaal benut.

Hayster Likstenen worden onder hoge druk geperst zonder gebruikmaking van toevoegingen in de vorm van kleurstoffen, smaakstoffen of bindmiddelen.

Gewicht: 10 Kg.

Samenstelling:

Natrium: 37%
Calcium: 1,2%
Magnesium: 0,7%
Zink: 8250 mg/kg
Mangaan: 6600 mg/kg
Koper: 1650 mg/kg
IJzer: 700 mg/kg
Kobalt: 25 mg/kg
Jodium: 100 mg/kg
Seleen: 25 mg/kg
Terug naar overzicht

webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop